Ενοικιαζόμενα στούντιο και διαμερίσματα Lydia

Καλωσήρθατε στην Σκιάθο και στα ενοικιαζόμενα στούντιο και διαμερίσματα Lydia.   H οικογενειακή μας επιχείρηση αποτελείτε από 8 δίκλινα στούντιο, 2 τρίκλινα στούντιο και 1 διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια ικανό να φιλοξενήσει 4-5 άτομα.

Τα Lydia studios βρίσκονται στην περιοχή "Μεγάλη Άμμος" σε ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον μόλις 20 μέτρα από την ομώνυμη αμμουδιά.   Η Μεγάλη Άμμος είναι η πρώτη αμμουδιά που θα συναντήσετε καθώς φεύγετε από την πόλη της Σκιάθου ακολουθώντας τον δρόμο για Κουκουναριές και απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Σκιάθου.  Είναι μια μεγάλη οργανωμένη παραλία και στην περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και Σούπερ μάρκετ.

Η στάση των λεωφορείων είναι μόλις 50 μέτρα από το ξενοδοχείο μας και έτσι γρήγορα και εύκολα μπορείτε να επισκεφτείτε τις υπόλοιπες νότιες παραλές του νησιού.  Οι παράλιες Κουκουναριές και Μπανάνα βρίσκονται στο τέλος της διαδρομής μόλις 12 χλμ μακριά ακολουθώντας την νότια ακτογραμμή του νησιού, και περνώντας μπροστά από τις υπόλοιπες διάσημες παραλίες του νησιού όπως ο Βασιλιάς, οι Αχλαδιές, η Καναπίτσα, ο Βρωμολυμνος, η Αγια Παρασκευή και τα Μαραθα.

Η Μεγάλη Αμμος απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Σκιάθου και είναι από τις ποιο δημοφιλής περιοχές του νησιού

Στην μεγάλη άμμο και μόλις 30 μέτρα από εμάς υπάρχει μια από τις καλύτερες σχολές θαλασσίων σπορ του νησιού που προσφέρει έκπτωση 15% σε όλους τους πελάτες μας.   Επίσης ακριβώς μπροστά μας βρίσκετε η ταβέρνα Λενιό που εκτός από τους υπέροχους μεζέδες της μας παρέχει και άμεση πρόσβαση στην αμμουδιά.

Όλα μας τα στούντιο και το διαμέρισμα μας είναι ευρύχωρα, όμορφα διακοσμημένα, και πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχες διακοπές στο νησί μας

Αποστασεις Lydia στην Σκιαθο

  • 20 μέτρα από την αμμουδιά
  • 10 λεπτά με τα πόδια από την Σκιάθο
  • 2 χλμ από το αεροδρόμιο 
  • 12 χλμ απο τις Κουκουναριές
  • 50 μέτρα από το Σούπερ Μαρκετ
  • 20 μέτρα από την ταβέρνα Λενιό
  • 30 μέτρα απο την σχολή Σκί Μεγάλη Αμμος (15% έκτπτωση σε όλους τους πελάτες μας)